MANGO-AMARULA-PANNACOTTA
6 annosta
MANGOHYYTELÖ
4 prk mangososetta (esim. Piltti)
4 liivatelehteä
2 rkl kiehuvan kuumaa vettä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi.
Kuumenna 2 rkl vettä kiehuvaksi. Sulata liivatteet veteen ja kaada seos ohuena nauhana mangososeen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Jaa seos kuuteen lasiin ja tue lasit kallelleen jääkaappiin. Anna hyytyä vähintään pari tuntia.
AMARULA-PANNACOTTA
3 liivatelehteä
2 dl täysmaitoa
4 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl Amarula-likööriä
koristeluun:
6 ananaskirsikkaa
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
Mittaa maito, kerma, sokeri sekä vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehumispisteeseen.
Purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne kuumaan kermaseokseen.
Anna jäähtyä välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon Amarula. Jaa seos laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli. Koristele annokset ananaskirsikoilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.