17904334_408387352856612_426534512747582

KOOKOSPANNACOTTA

6 annosta

 

3 liivatelehteä 

4 prk (á 200 ml) kookoskermaa

2 tl vaniljasokeria

1 dl sokeria

 

 

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.

Laita kookoskerma, sokeri sekä vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehumispisteeseen.

Purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne kuumaan kermaseokseen.

Jaa seos laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli. 

 

 

 

 

MARINOITU MANGO

 

1 tuore mango kuutioituna

 

 

marinadi:

4 cl appelsiinilikööriä (Cointreau)

1 limen raastettu kuori + mehu

 

 

 

Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Kääntele mangokuutiot marinadin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa esim. kookospannacottan tai vaniljajäätelön kera.