Marsalakana.jpg

MARSALAKANA

 

6 broilerin ohutleikettä 

vehnäjauhoja 

nokare voita 

loraus oliiviöljyä 

3 salottisipulia hienonnettuna 

1 pkt (90 g) ilmakuivattua kinkkua suikaloituna 

150 g tuoreita herkkusieniä viipaloituna 

2  1/2 dl Marsala-viiniä 

1 kanafondikuutio

1 dl vettä

1 tl mustapippurirouhetta 

suolaa maun mukaan 

 

 

 

Pyörittele fileet vehnäjauhoissa ja paista voin ja oliiviöljyn seoksessa kullanruskeiksi. Siirrä lautaselle odottamaan.

Kuullota silputtua salottisipulia voin ja oliiviöljyn seoksessa hetki. Lisää sekaan suikaloitu kinkku sekä viipaloidut herkkusienet ja paista, kunnes sienet ja kinkku saavat hieman väriä.

Lisää sekaan myös marsala, kanafondikuutio, vesi, mausteet sekä broilerfileet ja anna hautua kannen vartin verran.

Tarjoa esimerkiksi keitetyn basmatiriisin sekä verigreippisalaatin kera.

 

Viinilasillinen: Il Proprio Sangiovese