CANNELLONIT JAUHELIHATÄYTTEELLÄ
jauhelihakastike:
1 sipuli silputtuna
4 valkosipulin kynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
400 g naudan paistijauhelihaa
3 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa (Mutti)
1 tumma fondikuutio
1 rkl oreganoa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 1/2 tl mustapippurirouhetta
1 1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilijauhetta
Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää jauheliha ja paista. Lisää punaviini ja sekoittele pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
maitokastike:
100 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l täysmaitoa
ripaus muskottipähkinää
valkopippuria
suolaa
Sulata voi kattilassa jossa on tarttumaton pinnoite. Lisää jauhot ja maitoa pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hetki, jotta kastike sakenee. Mausta.
lisäksi:
1 pkt Cannelloneja
1 pala (125 g) vastaraastettua parmesaania
Levitä noin kolmannes maitokastikkeesta lasagnevuokaan ja ripottele päälle noin kolmannes parmesanraasteesta.
Pursota jauhelihakastike cannellonien sisään ja asettele täytetyt cannellonin vieri viereen maitokastikkeen päälle vuokaan.
Levitä päälle loput maitokastikkeesta ja ripottele pinnalle loppu parmesanraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia.
Viinilasillinen: Antiche Terre Solo Passione Rosso
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.