16996463_386305991731415_825145598786738

CANNELLONIT JAUHELIHATÄYTTEELLÄ

 

jauhelihakastike:

1 sipuli silputtuna

4 valkosipulin kynttä silputtuna

loraus oliiviöljyä

400 g naudan paistijauhelihaa

2 dl täyteläistä punaviiniä

3 prk tomaattipyreetä

1 prk tomaattimurskaa (Mutti)

1 tumma fondikuutio

1 rkl oreganoa

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

1 1/2 tl mustapippurirouhetta

1 1/2 tl paprikajauhetta

1/2 tl chilijauhetta

 

 

 

Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää jauheliha ja paista. Lisää punaviini ja sekoittele pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.

 

 

 

maitokastike:

100 g voita

1 dl vehnäjauhoja

1 l täysmaitoa

ripaus muskottipähkinää

valkopippuria

suolaa

 

 

 

Sulata voi kattilassa jossa on tarttumaton pinnoite. Lisää jauhot ja maitoa pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hetki, jotta kastike sakenee. Mausta.

 

 

 

lisäksi:

1 pkt Cannelloneja

1 pala (125 g) vastaraastettua parmesaania

 

 

 

Levitä noin kolmannes maitokastikkeesta lasagnevuokaan ja ripottele päälle noin kolmannes parmesanraasteesta.

Pursota jauhelihakastike cannellonien sisään ja asettele täytetyt cannellonin vieri viereen maitokastikkeen päälle vuokaan.

Levitä päälle loput maitokastikkeesta ja ripottele pinnalle loppu parmesanraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia. 

 

17021469_386305995064748_699189486201138

Viinilasillinen: Antiche Terre Solo Passione Rosso