15541451_350680415293973_334023533823256

XANTÉ-KAAKAO

2 annosta

 

 

3 dl täysmaitoa

75 g laadukasta tummaa suklaata

8 cl Xanté-konjakki-päärynä-likööriä 

kermavaahtoa

koristeeksi suklaarouhetta (vuolin tummasta suklaasta kuorimaveitsellä)

 

 

 

Kuumenna maito kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Mittaa likööri kahteen Irish Coffee-kuppiin (4 cl/kuppi), kaada päälle kaakao ja sekoita. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele suklaarouheella.

 

 

Muokkaus tammikuu 2017:

Joulupukki toi mulle lahjaksi Paulig Cup Solo-kahvikoneen ja tämä herkku onnistuu mainiosti myös kyseisen koneen kaakao-kapseleilla. Olen tehnyt tätä nyt perus-Tazzasta ja Tazza Dark-kaakaosta ja Tazza Dark on ehdottomasti parempi, perus-Tazza on liian makea minun makuuni.

Resepti Cup Solo--keittimellä, 1 annos Irish Coffee-lasiin:

4 cl Xanté

1 annos Tazza Dark

kermavaahto

 

15442218_350680428627305_335211015816462