XANTÉ-KAAKAO
2 annosta
3 dl täysmaitoa
75 g laadukasta tummaa suklaata
8 cl Xanté-konjakki-päärynä-likööriä
kermavaahtoa
koristeeksi suklaarouhetta (vuolin tummasta suklaasta kuorimaveitsellä)
Kuumenna maito kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Mittaa likööri kahteen Irish Coffee-kuppiin (4 cl/kuppi), kaada päälle kaakao ja sekoita. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele suklaarouheella.
Muokkaus tammikuu 2017:
Joulupukki toi mulle lahjaksi Paulig Cup Solo-kahvikoneen ja tämä herkku onnistuu mainiosti myös kyseisen koneen kaakao-kapseleilla. Olen tehnyt tätä nyt perus-Tazzasta ja Tazza Dark-kaakaosta ja Tazza Dark on ehdottomasti parempi, perus-Tazza on liian makea minun makuuni.
Resepti Cup Solo--keittimellä, 1 annos Irish Coffee-lasiin:
4 cl Xanté
1 annos Tazza Dark
kermavaahto
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.