20161222_082427.jpg

MINTTU-SUKLAAFUDGE

 

1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

400 g tummaa (50 %) suklaata 

50 g voita

1  1/2 tl piparminttuaromia

1/3 pss Marianne Crush

 

 

pinnalle:

1/3 pss Marianne Crush

 

 

 

Vuoraa noin 30x30 cm vuoka leivinpaperilla, johon olet sipaissut kevyesti öljyä.

Laita kondensoitu maito, paloiteltu suklaa ja voi kattilaan. Kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa ja voi ovat sulaneet ja seos on tasaista. Sekoita joukkoon piparminttuaromi sekä Marianne Crush.

Kaada massa leivinpaperin päälle vuokaan ja tasoita.

Ripottele pinnalle Marianne Crushia.

Nosta vuoka jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja leikkaa fudget haluamasi kokoisiksi paloiksi. Säilytä fudget jääkaapissa.