Ruokia%20ja%20leivonnaisia%206.11.2016%2

ILMAKUIVATTUUN KINKKUUN KÄÄRITTYÄ LOHTA

kahdelle

 

noin 400 g kirjolohifileetä

suolaa ja mustapippuria myllystä

8 siivua prosciuttoa

nokare voita paistamiseen

 

 

 

lisäksi:

2 paksua viipaletta chevreä

oliiviöljyä paistamiseen

Paholaisenhilloa 

 

 

 

Poista lohifileestä ruodot ja nahka ja leikkaa neljään osaan. Pyöräytä pintaan suolaa ja mustapippuria myllystä ja kääri jokaisen palasen päälle 2 siivua prosciuttoa.

Laita kuumalle paistinpannulle nokare voita ja paista palat joka puolelta, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuuttia 225 asteisessa uunissa.

 

Paista chevre-viipaleet öljytilkassa kullanruskeiksi. Kokoa annokset kahdelle lautaselle ja tarjoile heti.