TOMAATTI-VUOHENJUUSTOPIIRAKKA
pohja:
100 g pehmeää voita
1 dl perunasosejauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 dl kylmää vettä
Nypi voi ja kuivat ainekset murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja pistelele haarukalla. Esipaista pohjaa 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
täyte:
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä
tilkka oliiviöljyä
1 pkt (200 g) viipaloitua vuohenjuustoa (President)
1 prk Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus
1 dl manchego-juustoa raastettuna
2 kananmunaa
mustapippuria myllystä
päälle:
1 rs (200 g) miniluumutomaatteja
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
koristeluun:
tuoretta basilikaa
paahdettuja pinjansiemeniä
Kuullota sipulisilput öljyssä.
Murenna vuohenjuusto kulhoon. Sekoita joukkoon kuullotetut sipulisilput, fraiche, parmesan, kananmunat ja reilusti mustapippuria myllystä.
Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle ja asettele päälle puolitetut miniluumutomaatit.
Pyöräytä päälle suolaa ja mustapippuria myllystä. Laita vuoka takaisin uuniin ja kypsennä noin 25 min.
Koristele paholaisenhillolla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja tuoreella basilikalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.