RIESKARULLAT PULLED PORK-TÄYTTEELLÄ
rieskat:
(2 pellillistä)
5 dl perunasosetta
1 tl suolaa
2 dl spelttijauhoja
3 dl vehnäjauhoja
Tähän käy hyvin aterialta tähteeksi jäänyt perunamuusi. Lisää perunasoseeseen suola ja jauhot ja sekoita ainekset nopeasti sekaisin. Jaa taikina kahteen osaan ja taputtele palat käsin pellin kokoisiksi rieskoiksi kahdelle leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pistele rieskat haarukalla ja paista 250 asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia.
täyte:
1 prk Koskenlaskija Ruoka Cheddar-sulatejuustoa
1 prk (150 g) creme fraichea
1 pieni punasipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl juustokuminaa
2 tl korianterijauhetta
2 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl Nomu BBQ rub-mausteseosta
mustapippuria myllystä
1 tuore mieto punainen chili (Nattaly) pieneksi silputtuna (poista siemenet)
300 g riivittyä pulled porkia, silppua pieneksi veitsellä
Sekoita täytteen ainekset keskenään, tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Jaa seos rieskalevyille, levitä tasaiseksi, rullaa ja viipaloi noin 3 sentin paksuisiksi paloiksi. Kiinnitä tarvittaessa palat saumakohdistaan esimerkiksi cocktailtikun avulla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.