HABANERO-VALKOSIPULILOHI
hienoa merisuolaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl mustapippurirouhetta
1 keltainen habanero silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
LIMELOHI
hienoa merisuolaa
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
2 limeä viipaloituna
Varaa reilun kokoinen arkki vahvaa foliota. Nypi lohifileistä ruodot.
Ripottele fileiden pinnalle reilusti hienoa merisuolaa ja anna maustua jääkaapissa 1-2 tuntia.
Siirrä fileet folioarkin päälle ja nosta folioarkin reunoja ylös, ettei rasva pääse valumaan grilliin.
Mausta lohifileet haluamillasi mausteilla ja kypsennä grillissä melko suurella lämmöllä noin 25 minuuttia.
VINKKI! Halutessasi voit kypsentää fileet myös uunissa, 225 asteessa noin 25 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.