Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2029.8.2016%2

PANKO-JAUHOSSA LEIVITETTYÄ BROILERIA

riittää 2-3 salaattiannokseen

 

3 broilerin ohutleikettä

suolaa ja mustapippuria myllystä

1 kananmuna

1-2 dl panko-jauhoja

rypsiöljyä paistamiseen

 

 

 

Leikkaa broilerfileet 2-3 osaan pitkittäin (fileiden koosta riippuen). Mausta suolalla ja mustapippurilla. Riko kananmuna lautaselle ja sekoita vispilällä rakenne rikki. Mittaa panko-jauhot toiselle lautaselle.

Kierittele sitten ensin kananmunassa ja sen jälkeen panko-jauhoissa. Kuumenna paistinpannu ja laita siihen reilusti öljyä (sentin kerros).

Paista broilerfileet kauniin värisiksi ja nosta ne sitten hetkeksi lautaselle, jossa on 2-3 talouspaperinpalaa päällekkäin. Näin ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.

 

 

 

KANASALAATTI 

 

friseesalaattia 

rucolaa

vuonankaalia

1/2 keltainen paprika 

pätkä kurkkua kuutioituna

miniluumutomaateja puolitettuina

Aura-juustoa 

hunajamelonia kuutioituna

Saarioisten Caesar-salaattikastiketta

panko-jauhoissa leivitettyjä broilerfileitä

 

 

 

Asettele friseesalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle. Tarjoa heti.