PANKO-JAUHOSSA LEIVITETTYÄ BROILERIA
riittää 2-3 salaattiannokseen
3 broilerin ohutleikettä
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 kananmuna
1-2 dl panko-jauhoja
rypsiöljyä paistamiseen
Leikkaa broilerfileet 2-3 osaan pitkittäin (fileiden koosta riippuen). Mausta suolalla ja mustapippurilla. Riko kananmuna lautaselle ja sekoita vispilällä rakenne rikki. Mittaa panko-jauhot toiselle lautaselle.
Kierittele sitten ensin kananmunassa ja sen jälkeen panko-jauhoissa. Kuumenna paistinpannu ja laita siihen reilusti öljyä (sentin kerros).
Paista broilerfileet kauniin värisiksi ja nosta ne sitten hetkeksi lautaselle, jossa on 2-3 talouspaperinpalaa päällekkäin. Näin ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
KANASALAATTI
friseesalaattia
rucolaa
vuonankaalia
1/2 keltainen paprika
pätkä kurkkua kuutioituna
miniluumutomaateja puolitettuina
Aura-juustoa
hunajamelonia kuutioituna
Saarioisten Caesar-salaattikastiketta
panko-jauhoissa leivitettyjä broilerfileitä
Asettele friseesalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle. Tarjoa heti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.