Muokkasin vähän aikaisempaa ohjetta ja nyt näistä tuli vielä parempia kuin ennen 😊.
PEPPERONIMUFFINSSIT
12 kpl
4 dl sämpyläjauhoja
2 tl leivinjauhetta
75 g voita sulatettuna
1 tl paprikajauhetta
1 tl chilijauhetta
2 tl valkosipulijauhetta
2 tl sipulijauhetta
1 dl maitoa
2 kananmunaa
1 prk Creme Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrtit
1 dl ruohosipulisilppua
150 g pepperonia silputtuna
150 g Mustaleima Emmental-raastetta
Sekoita ainekset puuhaarukalla. Laita muffinssipellin koloihin muffinssipaperit ja jaa taikina vuokiin. Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.