Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2029.8.2016%2

KANANKOIPIA UUNISSA

 

3 kpl broilerin koipireisiä

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

 

 

 

glaseeraus:

100 g voita sulatettuna 

2 rkl juoksevaa hunajaa 

1 sitruunan raastettu kuori + mehu

3 valkosipulinkynttä puristettuna 

1 tl suolaa 

mustapippuria myllystä 

nippu tuoretta basilikaa 

 

 

 

Mausta koipireidet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla ja laita ne voideltuun uunivuokaan. Sivele pintaan kerros glaseerauskastiketta ja nosta vuoka 175 asteiseen uuniin. Glaseeraa koipia 10-15 minuutin välein niin kauan kuin marinadia riittää ja koivet ovat kypsiä. Koipien kypsennykseen menee noin 60-75 minuuttia.

 

Lisäksi lautasella Ratatouille.

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2029.8.2016%2

 

Viinilasillinen: Yalumba Y Series Riesling