Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2020.6.2016%2

KERMAVIILIKASTIKE

 

200 g kermaviiliä

noin 1/2-1 tl sokeria

1 tl suolaa

reilusti mustapippuria myllystä

1 tl sitruunamehua

reilusti silputtua ruohosipulia 

 

 

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Anna  makujen tasaantua jääkaapissa noin tunnin ajan.

 

 

 

SINAPPI-HUNAJAGLASEERATUT LOHIMEDALJONGIT

 

4 lohimedaljonkia

oliiviöljyä 

suolaa myllystä 

 

 

glaseeraus:

3 rkl kokojyvä Dijon-sinappia

3 rkl hunajasinappia

3 rkl juoksevaa hunajaa

reilusti mustapippuria myllystä

tilliä

 

 

Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään.

Sivele medaljongit kummaltakin puolelta oliiviöljyllä ja pyöräytä pintaan reilusti suolaa myllystä.

Grillaa medaljongit kypsiksi ja sivele molemmin puolin glaseerauskastikkeella.

 

Lisäksi lautasella keitettyä kotimaista siikliä ja meloni-fetasalaattia.

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2020.6.2016%2

Viinilasillinen: Jacob´s Creek Riesling