Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2018.6.2016%2

BROILER-PASTAVUOKA

 

500 g pastaa 

2 sipulia silputtuna

4 valkosipulinkynttä silputtuna

2 pkt (á 250 g) maustamattomia broilersuikaleita

nokare voita

4 dl kuohukermaa

4 dl vettä

2 palaa Koskenlaskija Voimakas

2 kanafondikuutiota

3 tl roseepippurirouhetta

3 tl mustapippurirouhetta

3 tl paprikajauhetta

3 tl broilermaustetta

1 tl kurkumaa

1 tl currya

reilusti Chili Explosionia myllystä

 

 

pinnalle:

voimakasta juustoraastetta (esim. Mustaleima Emmental)

 

 

Keitä pasta suolalla ja öljytilkalla maustetussa vedessä.

Paista sipulisilput ja broilersuikaleet voissa kypsiksi.

Laita peitetty pasta ja paistetut broilersuikaleet voideltuun uunivuokaan ja kääntele sekaisin.

Mittaa kerma ja vesi kattilaan ja kuumenna. Lisää sulatejuusto paloina ja sekoittele, kunnes seos on tasaista. Lisää kanafondikuutiot ja mausteet ja sekoita huolellisesti.

Kaada kerma-sulatejuustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia.