BROILER-PASTAVUOKA
500 g pastaa
2 sipulia silputtuna
4 valkosipulinkynttä silputtuna
2 pkt (á 250 g) maustamattomia broilersuikaleita
nokare voita
4 dl kuohukermaa
4 dl vettä
2 palaa Koskenlaskija Voimakas
2 kanafondikuutiota
3 tl roseepippurirouhetta
3 tl mustapippurirouhetta
3 tl paprikajauhetta
3 tl broilermaustetta
1 tl kurkumaa
1 tl currya
reilusti Chili Explosionia myllystä
pinnalle:
voimakasta juustoraastetta (esim. Mustaleima Emmental)
Keitä pasta suolalla ja öljytilkalla maustetussa vedessä.
Paista sipulisilput ja broilersuikaleet voissa kypsiksi.
Laita peitetty pasta ja paistetut broilersuikaleet voideltuun uunivuokaan ja kääntele sekaisin.
Mittaa kerma ja vesi kattilaan ja kuumenna. Lisää sulatejuusto paloina ja sekoittele, kunnes seos on tasaista. Lisää kanafondikuutiot ja mausteet ja sekoita huolellisesti.
Kaada kerma-sulatejuustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.