Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2010.5.2016%2

BROILERVARTAAT 

 

6 maustamatonta broilerin ohutleikkeitä 

 

 

marinadi:

2 rkl gochujangia

1/2 dl soijaa

3 rkl Miriniä

1 1/2 dl fariinisokeria

3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 1/2 rkl inkivääritahnaa

2 rkl seesamiöljyä

1 tl mustapippurirouhetta

 

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Leikkaa fileet pitkittäin kahtia. Kääntele broilerfileet marinadin  sekaan niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua pari tuntia.

Ota fileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista. Pujota fileet varrastikkuihin ja grillaa kypsiksi.

 

 

 

KASVISNYYTIT

4 kpl 

 

1 pss (300 g) Apetit Talon kasvikset (pakaste)

1 keltainen paprika

4 pientä kesäkurpitsaa

4 valkosipulinkynttä silputtuna 

1 nippu kevätsipulia 

1 rs miniluumutomaatteja

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

1 prk (250 g) Koskenlaskija Chili Ruoka

 

 

Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.

Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat, miniluumutomaatit sekä valkosipuli- ja kevätsipulisilput folioihin.

Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä. Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sulje nyytit tiiviisti. Grillaa kypsiksi (noin 25 minuuttia).

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2010.5.2016%2

Viinilasillinen: The Original M8 Riesling-Gewürztraminer