BROILERVARTAAT
6 maustamatonta broilerin ohutleikkeitä
marinadi:
2 rkl gochujangia
1/2 dl soijaa
3 rkl Miriniä
1 1/2 dl fariinisokeria
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 1/2 rkl inkivääritahnaa
2 rkl seesamiöljyä
1 tl mustapippurirouhetta
Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Leikkaa fileet pitkittäin kahtia. Kääntele broilerfileet marinadin sekaan niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua pari tuntia.
Ota fileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista. Pujota fileet varrastikkuihin ja grillaa kypsiksi.
KASVISNYYTIT
4 kpl
1 pss (300 g) Apetit Talon kasvikset (pakaste)
1 keltainen paprika
4 pientä kesäkurpitsaa
4 valkosipulinkynttä silputtuna
1 nippu kevätsipulia
1 rs miniluumutomaatteja
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Chili Ruoka
Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.
Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat, miniluumutomaatit sekä valkosipuli- ja kevätsipulisilput folioihin.
Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä. Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sulje nyytit tiiviisti. Grillaa kypsiksi (noin 25 minuuttia).
Viinilasillinen: The Original M8 Riesling-Gewürztraminer
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.