GRILLATUT BROILERIN SIIVET
1 kg broilerin siipiä
marinadi:
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
1/2 dl viskiä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1 1/2 tl suolaa
1 1/2 tl mustapippurirouhetta
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl Poppamiehen Jalosavua
1/4 tl Poppamiehen savuchilijauhetta
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa ja kääntele siivet joukkoon niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
Ota siivet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista.
Grillaa siivet kypsiksi.
BBQ-VISKIVOI
150 g pehmeää voita
2 cl viskiä
1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1 valkosipulinkynsi silputtuna
Sekoita muut ainekset pehmeän voin joukkoon. Kääri pötköksi leivinpaperin avulla ja laita jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa voista viipaleita kuumien pihvien päälle.
GRILLATUT MAISSINTÄHKÄT
maissintähkiä
oliiviöljyä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Sivele maissintähkät kauttaaltaan öljyllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Grillaa kauttaaltaan, kunnes ovat saaneet väriä. Tarjoile heti BBQ-maustevoin kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.