GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE
1 porsaan sisäfilee (noin 600 g)
marinadi:
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
1/2 dl viskiä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1 1/2 tl suolaa
1 1/2 tl mustapippurirouhetta
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl Poppamiehen Jalosavua
1/4 tl Poppamiehen savuchilijauhetta
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon vähintään 15 minuutiksi ennen leikkaamista.
KASVISNYYTIT
4 kpl
tilkka öljyä
1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)
4 pientä kesäkurpitsaa
1 keltainen paprika
4 valkosipulinkynttä silputtuna
1 nippu kevätsipulia
1 rs miniluumutomaatteja
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka maustamaton
1 Blackie-tuorejuusto Makea Chili
Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.
Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat, miniluumutomaatit sekä valkosipuli- ja kevätsipulisilput folioihin.
Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä. Leikkaa chili-tuorejuusto sektoreiksi 8 osaan.
Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sen päälle 2 chilituorejuustosektoria jokaiseen nyyttiin. Sulje nyytit tiiviisti. Grillaa kypsiksi (noin 25 minuuttia).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.