Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2026.5.2016%2

GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE 

 

porsaan sisäfilee (noin 600 g)

 

marinadi:

1 rkl karkeaa Dijon-sinappia

1/2 dl viskiä

1/2 dl oliiviöljyä 

1/2 dl juoksevaa hunajaa 

1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta 

1 1/2 tl suolaa 

1 1/2 tl mustapippurirouhetta 

1 tl savustettua paprikajauhetta 

1 tl Poppamiehen Jalosavua 

1/4 tl Poppamiehen savuchilijauhetta 

2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna 

 

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon vähintään 15 minuutiksi ennen leikkaamista.

 

 

 

KASVISNYYTIT

4 kpl 

 

tilkka öljyä

1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)

4 pientä kesäkurpitsaa

1 keltainen paprika

4 valkosipulinkynttä silputtuna 

1 nippu kevätsipulia 

1 rs miniluumutomaatteja

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka maustamaton

1 Blackie-tuorejuusto Makea Chili

 

 

Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.

Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat, miniluumutomaatit sekä valkosipuli- ja kevätsipulisilput folioihin.

Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä. Leikkaa chili-tuorejuusto sektoreiksi 8 osaan.

Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sen päälle 2 chilituorejuustosektoria jokaiseen nyyttiin. Sulje nyytit tiiviisti. Grillaa kypsiksi (noin 25 minuuttia).