Ruokia%20ja%20leivonnaisia%209.5.2015%20

GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE 

 

porsaan sisäfilee (noin 600 g)

 

 

marinadi: 

 

1 rkl tomaattipyreetä

2 1/2 dl Coca Colaa (ei mitään light-versiota!)

1/2 dl viskiä

1/2 dl oliiviöljyä

1/4 dl hunajaa         

 1/4 dl worchestershirekastiketta

1/2 rkl soijaa

1/2 rkl tummaa balsamicoa 

1 tl savustettua paprikajauhetta

1 tl savusuolaa

1/4 tl Poppamiehen savuchilijauhetta

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl korianterijauhetta

1 tl juustokuminaa

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna       

1 tl Poppamiehen Jalosavua

 

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon vähintään 15 minuutiksi ennen leikkaamista.

 

 

KASVISNYYTIT

4 kpl 

 

1 pss (300 g) Findus Talon Kasvikset (pakaste)

4 pientä kesäkurpitsaa

4 valkosipulinkynttä silputtuna 

nippu kevätsipulia

1 rs miniluumutomaatteja

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

2 rs (á 200 g) levittyvää kevätsipulisulatejuustoa (Pirkka)

 

 

Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.

Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat sekä valkosipuli- ja kevätsipulisilput folioihin.

Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä. Laita jokaiseen nyyttiin päällimmäiseksi 5 miniluumutomaattia ja pyöräytä vielä mausteita myllystä. Jaa jokaiseen nyyttiin noin 100 g sulatejuustoa nokareina ja sulje nyytit tiiviisti. Grillaa kypsiksi.

 

Lisäksi tarjolla oli grillattua, pekoniin kiedottua parsaa sekä avokado-mansikkasalaattia.

 

Viinilasillinen: Bearflag