Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2018.1.2016%2

RUOKAISA LOHISALAATTI

 

 

friseesalaattia

rucolaa

vuonankaalia

kurkkua

miniluumutomaatteja 

1 keitetty kananmuna

1 avokado

salaattijuustokuutioita öljyssä (Pirkka)

pala voissa paistettua kirjolohifileetä (maustoin savu-gourmetsuolalla, mustapippurilla ja Chili Explosionilla)

 

 

 

kastike salaatille:

1 rkl mausteöljyä salaattijuustokuutioiden purkista

1/2 rkl valkoista balsamicoa

1/2 rkl juoksevaa hunajaa

ripaus suolaa

mustapippuria myllystä

 

 

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Asettele salaatit lautaselle pediksi ja valuta päälle kastike. 

Ripottele päälle paloiteltu kurkku, puolitetut miniluumutomaatit, kananmunalohkot ja salaattijuustokuutiot.

Halkaise avokado ja poista kivi. Kuutioi avokado kuoressaan ja koverra kuutiot kuorestaan lusikalla. Ripottele avokadokuutiot salaatin päälle. 

Mausta lohifilee ja paista voissa pannulla ja tarjoa heti salaatin kera.