RUOKAISA LOHISALAATTI
friseesalaattia
rucolaa
vuonankaalia
kurkkua
miniluumutomaatteja
1 keitetty kananmuna
1 avokado
salaattijuustokuutioita öljyssä (Pirkka)
pala voissa paistettua kirjolohifileetä (maustoin savu-gourmetsuolalla, mustapippurilla ja Chili Explosionilla)
kastike salaatille:
1 rkl mausteöljyä salaattijuustokuutioiden purkista
1/2 rkl valkoista balsamicoa
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Asettele salaatit lautaselle pediksi ja valuta päälle kastike.
Ripottele päälle paloiteltu kurkku, puolitetut miniluumutomaatit, kananmunalohkot ja salaattijuustokuutiot.
Halkaise avokado ja poista kivi. Kuutioi avokado kuoressaan ja koverra kuutiot kuorestaan lusikalla. Ripottele avokadokuutiot salaatin päälle.
Mausta lohifilee ja paista voissa pannulla ja tarjoa heti salaatin kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.