ROMMI-RUSINAT
1/2 dl rusinoita
1 dl tummaa rommia
Mittaa rusinat ja rommi pieneen kulhoon. Kääntele lusikalla sekaisin. Laita päälle kelmu ja anna maustua huoneenlämmössä muutama tunti tai yön yli.
ROMMI-RUSINAGLÖGI
2 annosta
5 dl vettä
1/2 pss (á 25 g) glögimaustetta (Meira)
1 kanelitanko
5 kokonaista neilikkaa
3 kokonaista vihreää kardemummaa
4 pss Lipton vaniljateetä
4 rkl fariinisokeria
1 annos rommi-rusinoita
kokonaisia kuorittuja manteleita
Mittaa vesi ja mausteet kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Laita teepussit sekaan likoamaan noin 10 minuutiksi. Siivilöi seos ja liuota joukkoon fariinisokeri. Kaada sekaan rommi-rusinaseos.
Laita laseihin muutama manteli. Kaada päälle glögi ja tarjoile heti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.