Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2024.11.2015%

ESPRESSO-KERMALIKÖÖRI-TRYFFELIT

26 kpl

 

 

1 dl kuohukermaa

200 g tummaa (vähintään 70 %) suklaata

1 dl Dooley´s Espresso Cream-likööriä

50 g rouhittuja saksanpähkinöitä

 

pinnalle: 

1 dl siivilöityä kaakaojauhetta

 

 

Kuumenna kerma kiehumispisteeseen. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoittele kunnes seos on tasaista. Lisää likööri ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon saksanpähkinärouhe.

Kaada massa kannelliseen kulhoon ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti. 

Pyörittele massasta pienen lihapullan kokoisia palloja (kertakäyttöhanskat on muuten tässä mainio apuväline!) ja kierittele pallot siivilöidyssä kaakaojauheessa. Säilytä tryffelit jääkaapissa.