1196324.jpg

AURINKOINEN BROILERKEITTO

 

450 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita

nokare voita

2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna 

5 perunaa

1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)

2 Knorr Fond du Chef kanafondikuutiota 

1-2 tl pippurisekoitusta 

1 tl roseepippurirouhetta 

1 tl currya

1 tl broilermaustetta 

1 tl paprikajauhetta 

2 tl kurkumaa 

Chili Explosionia myllystä 

nippu tuoretta timjamia (sido nippu paistinarulla, laita keiton sekaan kiehumaan ja nosta pois kun keitto on valmista)

noin 1  1/2 l vettä 

(suolaa)

 

 

Paista broilersuokaleet kypsiksi voissa. 

Kuori ja paloittele perunat. Laita kattilaan paistetut broilersuikaleet, perunapalat sekä aurinkokasvikset. Lisää kyös liemikuutiot ja mausteita maun mukaan. Lisää kattilaan vesi. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.