VADELMAKASTIKE
2 prk Demi Glace
2 pss (á 200 g) pakastevadelmia
2 rkl vadelmabalsamicoa
1 tl suolaa
2 tl ruokosokeria
mustapippuria myllystä
Mittaa Demi Glace, vadelmat ja vadelmabalsamico kattilaan ja keitä kokoon kunnes puolet nesteestä on haihtunut.
Paseeraa seos siivilän läpi ja mausta maun mukaan suolalla ja sokerilla.
HIRVIPYÖRYKÄT
12 kpl
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
loraus oliiviöljyä
500 g hirven jauhelihaa
1 kananmuna
1 tl timjamia
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
Scandinavian Forest-mausteseosta myllystä
Kuullota sipulisilput öljyssä. Sekoita kaikki ainekset ja muotoile kostutetuin käsin pyöreitä lihapullia. Kypsennä 225 asteisessa uunissa vajaa puoli tuntia.
HUNAJAISET UUNIJUUREKSET
1/2 lanttu
5 porkkanaa
1 bataatti
4 perunaa (Rosamunda)
oliiviöljyä
juoksevaa hunajaa
gourmet-suolaa
mustapippuria myllystä
Kuori ja kuutioi juurekset. Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa ja kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.
Viinilasillinen: Santiago 1541 Gran Reserva Cabernet Sauvignon Syrah Malbec
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.