Kirppis%20054.jpg

PUNAJUURI-VUOHENJUUSTOPAISTOS

 

800 g raakoja punajuuria

2-3 rkl oliiviöljyä 

1-2 rkl juoksevaa hunajaa

gourmet-suolaa 

mustapippuria myllystä 

kuivattua timjamia 

 

 

pinnalle:

 

1 pkt (200 g) pehmeää vuohenjuustoa 

tuoretta timjamia 

 

 

Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi. Laita lohkot uunivuokaan ja mausta öljyllä, hunajalla, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Kääntele sekaisin, jotta punajuuret  maustuvat kauttaaltaan.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, voit käännellä lohkoja kerran-pari kypsennyksen aikana. 

Murenna pinnalle vuohenjuusto ja aseta päälle muutama timjamin oksa. Kypsennä vielä noin 15-20 minuuttia. Tarkista kypsyys esim. cocktailtikulla.