PERUNANPUOLIKKAAT
PUNAVIINIKASTIKE
1/2 punasipulia silputtuna
nokare voita
2 dl punaviiniä
1 dl Demi Glace
1-2 rkl muscovadosiirappia
1 laakerinlehti
1 tumma fondikuutio
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
suurustukseen:
1 rkl maissijauhoja
1/2 dl kylmää vettä
Kuullota punasipulisilppua hetki voissa, jotta se pehmenee.
Lisää punaviini, Demi Glace, muscovadosiirappi ja laakerinlehti. Keitä miedolla lämmöllä kunnes jäljellä on non puolet, tähän meni puolisen tuntia. Siivilöi puhtaaseen kattilaan. Lisää suurus siivilöityyn kastikkeeseen ja kiehauta.
Lisää nokare voita ja sekoita se joukkoon.
LIEKITETYT KARITSAN SISÄFILEET
300 g karitsan sisäfileitä
gourmet-suolaa
mustapippuria myllystä
voita paistamiseen
liekitykseen:
4 cl viskiä
Ota fileet hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna valurautapannu ja paista voissa fileisiin kaunis väri.
Kaada pannuun viski ja tuikkaa se palamaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.