GRILLATUT NAUDAN ULKOFILEEPIHVIT
500 g naudan ulkofileepihvejä
marinadi:
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl hunajasinappia
3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
4 rkl oliiviöljyä
1/2 dl punaviiniä
2 valkosipulin kynttä puristettuna
2 tl paprikajauhetta
1 tl pippurisekoitusta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele pihvit kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota phvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa pihvit halutun kypsyisiksi.
KASVISVARTAAT:
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
2 makeaa sipulia
marinadi:
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl Gourmet-suolaa
mustapippuria myllystä
Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Paloittele kasvikset ja kääntele ne marinadin joukkoon. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin verran. Pujota kasvikset vartaisiin ja grillaa kypsiksi.
TOMAATTI-SIPULISALAATTI
4-5 tomaattia
gourmetsuolaa
1 pieni kesäpunasipuli silputtuna
tilkka oliiviöljyä
1 tl sokeria
mustapippuria myllystä
Paloittele tomaatit koosta riippuen kahteen-kolmeen osaan ja laita siivilään kulhon päälle. Ripottele päälle gourmet-suolaa ja hölskytä sen verran että suolaa on myös alimmaisissa tomaateissa. Anna tomaattien "itkeä" siivilässä puolisen tuntia. Sekoita puhtaassa kulhossa tomaatit ja sipulisilppu. Lisää loraus oliiviöljyä sekä sokeria ja mustapippuria maun mukaan. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.
Viinilasillinen: Mayu Reserva Carmenere
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.