Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2023.8.2015%2

GRILLATUT BROILERLFILEET 

 

1 kg ohuita broilerfileitä

 

marinadi:

4 rkl hunajasinappia (esim. Dijon)

6 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia

8 rkl oliiviöljyä

8 rkl kuivaa valkoviiniä

4 valkosipulinkynttä hienonnettuna 

1 rkl paprikajauhetta

2 tl mustapippurirouhetta

2 tl roseepippurirouhetta

2 tl suolaa

1 tl chilijauhetta

 

 

Anna broilerfileiden marinoitua yön yli. Ota fileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista. Grillaa fileet kypsiksi tai kypsennä ne 225 asteisessa uunissa (n. 15-20 min).

 

 

GRILLATTUA KESÄKURPITSAA

 

3 pientä kesäkurpitsaa

oliiviöljyä

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

 

 

Leikkaa kesäkurpitsoista päät pois ja viipaloi kesäkurpitsat noin sentin siivuiksi. Sivele pintaan öljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin.

Grillaa viipaleet kypsiksi.

 

Tarjoa lisäksi esim. Mansikka-vuohenjuustosalaattia.

 

Viinilasillinen: Quinta da Espiga