AHVENFILEET KANTARELLITÄYTTEELLÄ
6 ahvenfileetä (tai kuhafileetä)
täyte:
1/2 l kantarelleja silputtuna
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
nokare voita
n. 2 tl Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa
mustapippuria myllystä
1 tl timjamia
100 g kantarellituorejuustoa
liemi:
1 dl kuohukermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
pinnalle:
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
parmesan-raastetta
Hauduta kantarellisilppua kuivalla pannulla hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää pannulle voita ja silputut sipulit. Paista miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Lisää ripaus herkkutattisuolaa sekä mausteita maun mukaan. Lisää kantarellituorejuusto.
Jaa täyte fileille ja kääri rullaksi. Kiinnitä cocktailtikuilla. Laita kääröt vuokaan ja pyöräytä pintaan reilusti suolaa ja mustapippuria myllystä. Kaada liemi päälle ja ripottele pinnalle vastaraastettua parmesaania. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Tarjoa lisäksi uusia perunoita ja salaattia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.