011.jpg

AHVENFILEET KANTARELLITÄYTTEELLÄ

 

 

6 ahvenfileetä (tai kuhafileetä)

 

täyte:

 

1/2 l kantarelleja silputtuna

1 valkosipulinkynsi

1 pieni sipuli

nokare voita

n. 2 tl Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa

mustapippuria myllystä

1 tl timjamia

100 g kantarellituorejuustoa

 

 

liemi:

1 dl kuohukermaa

1 dl kuivaa valkoviiniä

 

 

pinnalle:

 

suolaa myllystä 

mustapippuria myllystä 

parmesan-raastetta 

 

 

Hauduta kantarellisilppua kuivalla pannulla hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää pannulle voita ja silputut sipulit. Paista miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Lisää ripaus herkkutattisuolaa sekä mausteita maun mukaan. Lisää kantarellituorejuusto.

 

Jaa täyte fileille ja kääri rullaksi. Kiinnitä cocktailtikuilla. Laita kääröt vuokaan ja pyöräytä pintaan reilusti suolaa ja mustapippuria myllystä. Kaada liemi päälle ja ripottele pinnalle vastaraastettua parmesaania. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

 

Tarjoa lisäksi uusia perunoita ja salaattia.

 

008.jpg009.jpg010.jpg