VALKOINEN SANGRIA
1 plo (7 1/2 dl) kuivaa valkoviiniä
7 1/2 dl sitruunalimsaa (Sprite)
1 1/2 dl appelsiinilikööriä ( Cointreau)
2 limeä viipaleina
2 nektariinia lohkoina
mansikoita puolitettuina
muutama tuore kirsikka
jääpaloja
Pese kirsikat, limetit ja nektariinit huolellisesti. Viipaloi limetit ja lohko nektariinit. Puolita mansikat. Laita hedelmät, mansikat ja jääpalat kannuun tai boolimaljaan, kaada päälle likööri, valkoviini ja limsa. Sekoita ja tarjoile heti.
Käytin sangriaan Etelä-Afrikkakaista Douglas Green Chenin Blanc-valkoviiniä. Maistelimme viiniä myös sellaisenaan ja edullisesta alle 7 euron hinnastaan huolimatta viini oli varsin kelvollinen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.