MANSIKKAKÄÄRETORTTU
kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
täyte:
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
1 prk valkosuklaa-limerahkaa
1 l tuoreita mansikoita paloiteltuna
koristeluun:
tomusokeria
Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille, johon olet ripotellut sokeria.
Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon valkosuklaa-limerahka. Levitä seos jäätyneelle kääretorttulevylle. Ripottele kermatäytteen päälle paloitellut mansikat. Rullaa ja anna vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia. Siivilöi pintaan tomusokeria ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.