Mansikka-vuohenjuustosalaatti%20004.jpg

MANSIKKA-VUOHENJUUSTOSALAATTI

 

friseesalaattia

rucolaa 

vuonankaalia 

mansikoita

1 pkt (140 g) hunajalla maustettua pehmeää vuohenjuustoa (Soignon)

mansikka-balsamicokastiketta (Stockmann)

paahdettuja pinjansiemeniä (tai saksanpähkinöitä rouhittuna)

 

 

Asettele salaatit pediksi lautaselle. Nostele kahden haarukan avulla salaatin päälle vuohenjuustonokareita. Perkaa ja paloittele mansikat ja ripottele päälle. Valuta päälle balsamicokastiketta ja koristele paahdetuilla pinjansiemenillä.

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2022.2.2015%2

Hunajalla maustettu pehmeä vuohenjuusto, mansikat ja mansikka-balsamicokastike olivat todella toimiva kokonaisuus.

 

Mansikka-vuohenjuustosalaatti%20006.jpg

UUNILOHI

 

n. 1 kg:n painoinen merilohifilee

sitruuna-gourmetsuolaa

limepippuria myllystä

 

 

Poista lohifileestä ruodot ja mausta reilusti sitruunasuolalla ja limepippurilla. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia tai vähän kauemmin, kalan paksuudesta riippuen. Tarjoa mansikka-vuohenjuustosalaatin kera.

 

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%202.8.2015%20

Salaattiin voi käyttää myös rouhittuja saksanpähkinöitä pinjansiementen sijasta.

 

Ideakeittiö