Lohiburger%20003.jpg

LOHIBURGER

 

1 sämpylä

 

Hellmann's valkosipulimajoneesia 

1 lohimedaljonki + nokare voita paistamiseen 

suolaa myllystä 

mustapippuria myllystä 

makeaa chilikastiketta (Saarioinen)

1/2 avokado viipaloituna 

1 kevätsipuli silputtuna 

2 viipaletta halloumia + tilkka öljyä paistamiseen 

 

 

Paista lohimedaljonki kypsäksi voissa ja pyöräytä molemmille puolille suolaa ja mustapippuria myllystä. Jaa lohimedaljonki kahteen osaan poistamalla nahka.

Paista halloumiviipaleet öljytilkassa.

Halkaise sämpylä ja paista leikkuupinta voissa parilapannulla.

 

Kokoa hampurilainen:

Laita sämpylän pohjapuoliskolle valkosipulimajoneesia ja nosta päälle lohipalat. Laita päälle makeaa chilikastiketta, puolikas avokadoa viipaloituna, kevätsipulisilppu ja halloumiviipaleet.

Nosta sämpylän kansiosa päälle ja tarjoile heti.