KYLMÄSAVULOHI VOILEIPÄKAKKU
12 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
kostutus:
3/4 dl sitruunamehua
2 1/2 dl vettä
täyte:
400 g Viola Kylmäsavulohi- tai Rapu-tuorejuustoa
300 g viipaloitua kylmäsavulohta
150 g creme fraichea
1/4 dl sitruunan mehua
tillisilppua
1 tl mustapippuria
kuorrutus:
400 g Viola Kylmäsavulohi- tai Rapu-tuorejuustoa
koristeluun:
1 pkt (150 g) viipaloitua kylmäsavulohta
herneenversoa
Leikkaa leipäviipaleista reunat ja lado viipaleet kelmun päälle 4 vierekkäin ja 3 peräkkäin. Kostuta. Soseuta täytteen ainekset monitoimikoneessa ja levitä täyte kostutettujen leipäviipaleiden päälle ja kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Painele kelmu tiiviisti rullan pintaan ja kääri rulla vielä folioon. Anna makujen tasaantua jääkaapissa yön yli.
Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita Levitä ohut kuorrute kakun päälle. Koristele kylmäsavulohiviipaleilla ja herneenversolla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.