FB_IMG_1528699108934.jpg

 

KYLMÄSAVULOHI VOILEIPÄKAKKU

 

 

12 viipaletta täysjyväpaahtoleipää 

 

 

 

 

kostutus:

3/4 dl sitruunamehua

2 1/2 dl vettä

 

 

 

 

täyte:

400 g Viola Kylmäsavulohi- tai Rapu-tuorejuustoa

300 g viipaloitua kylmäsavulohta

150 g creme fraichea

1/4 dl sitruunan mehua

tillisilppua

1 tl mustapippuria

 

 

 

 

kuorrutus:

400 g Viola Kylmäsavulohi- tai Rapu-tuorejuustoa

 

 

 

 

koristeluun:

1 pkt (150 g) viipaloitua kylmäsavulohta

herneenversoa 

 

 

 

 

Leikkaa leipäviipaleista reunat ja lado viipaleet kelmun päälle 4 vierekkäin ja 3 peräkkäin. Kostuta. Soseuta täytteen ainekset monitoimikoneessa ja levitä täyte kostutettujen leipäviipaleiden päälle ja kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Painele kelmu tiiviisti rullan pintaan ja kääri rulla vielä folioon. Anna makujen tasaantua jääkaapissa yön yli.

 

Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita Levitä ohut kuorrute kakun päälle. Koristele kylmäsavulohiviipaleilla ja herneenversolla.