KOKONAISENA GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE
1 porsaan sisäfilee (n. 500 g)
marinadi:
1/2 dl viskiä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl hunajaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 tl savustettua paprikajauhetta
1/2 tl chilijauhetta
Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon vähintään 15 minuutiksi ennen leikkaamista.
JUURESNYYTIT
4 perunaa
1 palsternakka
3 mustajuurta
nokare voita
suolaa myllystä
1 iso tai 2 pientä valkosipulinkynttä
1 pkt Koskenlaskija Sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa
ruohosipulisilppua
Kuori juurekset ja paloittele ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Paista niitä voissa kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja mausta suolalla.
Jaa 4 seos foliopalan keskelle ja jaa päälle sulatejuusto nokareina. Ripottele päälle ruohosipulisilppua.
Sulje folionyytit tiiviisti ja grillaa, kunnes ova kypsiä.
PARSAT
nippu parsaa
Amerikan pekonia
Voit halutessasi kuoria parsat. Kiedo 2-3 parsaa yhteen pekoniviipaleella ja grillaa kypsiksi.
Viinilasillinen: Zonnebloem Pinotage
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.