Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2028.6.2015%2

KOKONAISENA GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE

 

1 porsaan sisäfilee (n. 500 g)

 

marinadi:

2 rkl karkeaa Dijon-sinappia

3 rkl viskiä

4 rkl oliiviöljyä

3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia

1 tl savusuolaa

1 tl savustettua paprikajauhetta

1 tl pippurisekoitusta

1 tl korianteria

1 tl juustokuminaa

2 valkosipulinkynttä silputtuna

1 tuore chili silputtuna

 

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon 10-15 minuutiksi ennen leikkaamista.

 

 

KASVISVARTAAT:

 

1 keltainen paprika

1 kesäkurpitsa

1 rs miniluumutomaatteja

2 nektariinia

2 esikeitettyä maissintähkää

 

glaseeraus:

2 rkl viskiä

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl juoksevaa hunajaa

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

 

 

Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään.

Pujota kasvikset vartaisiin ja grillaa keskilämmöllä kunnes pinta on saanut väriä. Käännä vartaat ja sivele paistopinta glaseerauskastikkeella.

Sivele toiseltakin puolelta kastikkeella kun pinta on saanut väriä. Tarjoile vartaat grillatun lihan tai kalan lisukkeena.

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2028.6.2015%2