CHILI-KASTIKE:
150 g creme fraiche
1/2 dl makeaa chilikastiketta
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
chili explosion myllystä
Sekoita ainekset ja anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.
RAPEAT TIIKERIRAVUT
1 pss (200 g) tiikerirapuja (pakaste)
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
leivitykseen:
1 kananmuna
n. 1-1 1/2 dl panko-jauhoja
paistamiseen:
rypsiöljyä
Sulata tiikeriravut ja poista kuori. Pyöräytä pintaan molemmin puolin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia.
Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki.
Laita toiselle lautaselle kasa panko-jauhoja.
Kaada pannulle reilusti, noin sentin kerros öljyä ja kuumenna se.
Kääntele ravut kauttaaltaan ensin kananmunassa ja sitten panko-jauhoissa.
Paista leivitetyt ravut molemmilta puolilta kuumassa öljyssä, kunnes pinta on kauniin värinen.
Nosta kypsät ravut lautaselle kaksinkertaisen talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
Tarjoile heti chilidipin kera. Tarjolla myös Saarioisten valmista Sweet Chili-kastiketta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.