Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2014.6.2015%2

CHILI-KASTIKE:

150 g creme fraiche

1/2 dl makeaa chilikastiketta

1/2 tl suolaa

mustapippuria myllystä

chili explosion myllystä

 

Sekoita ainekset ja anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.

 

 

RAPEAT TIIKERIRAVUT

1 pss (200 g) tiikerirapuja (pakaste)

suolaa myllystä 

mustapippuria myllystä 

Chili Explosionia myllystä 

 

leivitykseen:

1 kananmuna 

n. 1-1 1/2 dl panko-jauhoja 

 

paistamiseen:

rypsiöljyä

 

 

Sulata tiikeriravut ja poista kuori. Pyöräytä pintaan molemmin puolin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia.

Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki.

Laita toiselle lautaselle kasa panko-jauhoja.

Kaada pannulle reilusti, noin sentin kerros öljyä ja kuumenna se.

Kääntele ravut kauttaaltaan ensin kananmunassa ja sitten panko-jauhoissa.

Paista leivitetyt ravut molemmilta puolilta kuumassa öljyssä, kunnes pinta on kauniin värinen.

Nosta kypsät ravut lautaselle kaksinkertaisen talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.

Tarjoile heti chilidipin kera. Tarjolla myös Saarioisten valmista Sweet Chili-kastiketta.