Ruokia%20ja%20leivonnaisia%202.7.2015%20

KAURALASTUT

 

150 g voita

2 dl sokeria 

4 rkl siirappia

4 rkl kuohukermaa

2 dl kaurahiutaleita

2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta 

 


Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon muut ainekset, leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon sekoitettuna. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperille. Jätä reilusti tilaa nokareiden välille, sillä kauralastut leviävät uunissa melkoisesti.

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%202.7.2015%20

Paista kauralastuja 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna kauralastujen jäähtyä hetki pellillä ennen kuin nostat ne ritilälle jäähtymään. 

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%205.7.2015%20