Kaikki ohjeet löytyvätkin jo täältä blogista, mutta laitan ne nyt vielä kuitenkin myös tähän.
BBQ-VISKIVOI
150 g pehmeää voita
2 cl viskiä
1 rkl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1 valkosipulinkynsi silputtuna
Sekoita muut ainekset pehmeän voin joukkoon. Kääri pötköksi leivinpaperin avulla ja laita jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa voista viipaleita kuumien pihvien päälle.
VALKOSIPULIPERUNANYYTIT
6 Rosamundaa
nokare voita paistamiseen
suolaa myllystä
valkopippuria myllystä
2 valkosipulinkynttä pieneksi silputtuna
Kuori perunat ja halkaise ne poikittain. Leikkaa n. 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleisiin voissa pannulla kaunis väri. Lisää valkosipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Sekoita hyvin. Jaa sitten perunaviipaleet 3 foliopalan keskelle, nosta reunat ja painele tiiviiksi nyyteiksi. Kypsennä grillissä n. 20-25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
TÄYTETYT JALAPENOT
6 tuoretta jalapenoa
1/2 pkt Koskenlaskija Paprika tai Koskenlaskija Sipuli-ruohosipuli
1 pkt (170 g) Amerikan pekonia
Halkaise jalapenot ja poista siemenet ja kalvot. Täytä jalapenonpuolikkaat sulatejuustolla ja kietaise ympärille pekonisiivu.
Grillaa täydellä teholla ensin täytepuoli ritilää vasten, kunnes pekoni saa hiukan väriä.
Käännä sitten jalapenot ennenkuin juusto ehtii sulaa ja grillaa kypsiksi.
GRILLATUT NAUDAN SISÄFILEEPIHVIT
1 naudan sisäfileepihvi (n. 150 g) / hlö
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
gourmetsuolaa
Ota pihvit ajoissa huoneenlämpöön. Sivele molemmin puolin pintaan oliiviöljyä, mausta gourmetsuolalla ja mustapippurilla. Grillaa pihvit halutun kypsyisiksi. Kääri pihvit folioon BBQ-viskivoiviipaleen kanssa ja anna vetäytyä 5-10 minuuttia.
Viinilasillinen: Nieto Senetiner Malbec
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.