Ruokia%20ja%20leivonnaisia%202.5.2015%20

PERUNANYYTIT

4 keitettyä perunaa

1 iso tai 2 pientä valkosipulinkynttä

200 g Creme Bonjour Savuinen BBQ-tuorejuustoa

 

Kuori kylmät perunat ja paloittele ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Jaa perunat 2-4 foliopalan sisään riippuen siitä minkä kokoisia perunanyyyttejä haluat. Hienonna valkosipulinkynnet ja jaa perunoiden päälle. Jaa lopuksi perunoiden päälle myös tuorejuusto nokareina. Sulje folionyytit tiiviisti ja grillaa, kunnes ne ovat lämmenneet kunnolla.

 

PARSAT

nippu parsaa

Amerikan pekonia

 

Voit halutessasi kuoria parsat. Kiedo 2-3 parsaa yhteen pekoniviipaleella ja grillaa kypsiksi.

 

LISÄKSI

2-4 naudan sisäfileepihviä

suolaa myllystä

 

Ota pihvit hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyöräytä pihvien pintaan suolaa myllystä ja grillaa ne tai paista voissa halutun kypsyisiksi.

 

Viinilasillinen: Quinta das Setencostas