PERUNANYYTIT
4 keitettyä perunaa
1 iso tai 2 pientä valkosipulinkynttä
200 g Creme Bonjour Savuinen BBQ-tuorejuustoa
Kuori kylmät perunat ja paloittele ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Jaa perunat 2-4 foliopalan sisään riippuen siitä minkä kokoisia perunanyyyttejä haluat. Hienonna valkosipulinkynnet ja jaa perunoiden päälle. Jaa lopuksi perunoiden päälle myös tuorejuusto nokareina. Sulje folionyytit tiiviisti ja grillaa, kunnes ne ovat lämmenneet kunnolla.
PARSAT
nippu parsaa
Amerikan pekonia
Voit halutessasi kuoria parsat. Kiedo 2-3 parsaa yhteen pekoniviipaleella ja grillaa kypsiksi.
LISÄKSI
2-4 naudan sisäfileepihviä
suolaa myllystä
Ota pihvit hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyöräytä pihvien pintaan suolaa myllystä ja grillaa ne tai paista voissa halutun kypsyisiksi.
Viinilasillinen: Quinta das Setencostas
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.