Makkarastroganoff.jpg

MAKKARASTROGANOFF

 

1 sipuli silputtuna 

3 valkosipulinkynttä silputtuna 

nokare voita 

1 pkt (400 g) grillimakkaraa

1 prk (70 g) tomaattipyreetä

1 rkl sinappia

3 dl vettä

1 dl etikkakurkkujen lientä

1 dl etikkakurkkukuutioita

1 1/2 tl mustapippurirouhetta

1 tl paprikajauhetta

Chili Explosionia myllystä

1 prk (120 g) smetanaa

(ripaus suolaa) 


 
 
Kuullota sipulisilppuja voissa, kunnes ne hiukan pehmenevät. Kuori ja paloittele makkarat ja lisää sipulin joukkoon. Paista kunnes makkarat ovat saaneet hiukan väriä.
Lisää pannulle tomaattipyree, sinappi, vesi, kurkkukuutiot ja niiden liemi sekä mausteet. Anna kiehua 10-15 minuuttia.
Sekoita joukkoon smetana ja tarvittaessa suolaa. Tarjoile esim. perunamuusin kanssa.