HERKKUTATTIKASTIKE
paloiteltuja herkkutatteja (3 dl:n rasiallinen pakastimesta)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
voita
timjamia
Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa
mustapippuria myllystä
3/4 dl kuivaa valkoviiniä
2-3 dl kuohukermaa
2 rkl sherryä
Hauduttele ensin sienikuutioita kuivalla pannulla hetki, jotta ylimääräinen neste haihtuu pois. Lisää reilu nokare voita ja silputut sipulit ja paista sekoitellen 5-10 minuuttia. Lisää mausteet sekä viini ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja sherry ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 min.
Lisukkeena meillä oli loimulohta, parsaa ja Stockmann Herkusta löytyneitä herkkutattitäytteisiä pastanyyttejä. Tämä tuorepasta oli tosi hyvää, mahtaako olla myynnissä missään muualla?
Viinilasillinen: Deep Roots Riesling Trocken
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.