Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

HERKKUTATTIKASTIKE

paloiteltuja herkkutatteja (3 dl:n rasiallinen pakastimesta)

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

voita

timjamia

Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa

mustapippuria myllystä

3/4 dl kuivaa valkoviiniä

2-3 dl kuohukermaa

2 rkl sherryä

 

Hauduttele ensin sienikuutioita kuivalla pannulla hetki, jotta ylimääräinen neste haihtuu pois. Lisää reilu nokare voita ja silputut sipulit ja paista sekoitellen 5-10 minuuttia. Lisää mausteet sekä viini ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja sherry ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 min.

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

Lisukkeena meillä oli loimulohta, parsaa ja Stockmann Herkusta löytyneitä herkkutattitäytteisiä pastanyyttejä. Tämä tuorepasta oli tosi hyvää, mahtaako olla myynnissä missään muualla?

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

Viinilasillinen:  Deep Roots Riesling Trocken 

 

Ideakeittiö