Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2014%2

BROILERFILEET

1 pkt (350 g) ohuita broilerfileitä

 

marinadi:
2 rkl hunajasinappia (esim. Dijon)
3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
4 rkl oliiviöljyä
4 rkl kuivaa valkoviiniä
2 valkosipulinkynttä puristettuna
2 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl roseepippurirouhetta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
 


Anna broilerfileiden marinoitua yön yli ja grillaa tai paista ne 225 asteisessa uunissa kypsiksi (n. 15-20 min.

 

LISÄKSI

1 paksu viipale vuohenjuustoa (chevre)

erilaisia salaatteja (esim. rucola, vuonankaali ja frisee-salaatti)

1 avokado viipaloituna

kurkkua

tomaatteja (chocmande)

paahdettuja pinjansiemeniä 

 

SALAATINKASTIKE

(yhteen annokseen)

 

1 rkl oliiviöljyä

1 tl hunajasinappia (mulla oli itse tehtyä, myös Dijon käy mainiosti)

1/2 rkl valkoista balsamicoa

1-2 tl juoksevaa hunajaa

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

 

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele friseesalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle. Tarjoa heti.

 

Viinilasillinen: Deep Roots Riesling Trocken