BROILERFILEET
1 pkt (350 g) ohuita broilerfileitä
marinadi:
2 rkl hunajasinappia (esim. Dijon)
3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
4 rkl oliiviöljyä
4 rkl kuivaa valkoviiniä
2 valkosipulinkynttä puristettuna
2 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl roseepippurirouhetta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
Anna broilerfileiden marinoitua yön yli ja grillaa tai paista ne 225 asteisessa uunissa kypsiksi (n. 15-20 min.
LISÄKSI
1 paksu viipale vuohenjuustoa (chevre)
erilaisia salaatteja (esim. rucola, vuonankaali ja frisee-salaatti)
1 avokado viipaloituna
kurkkua
tomaatteja (chocmande)
paahdettuja pinjansiemeniä
SALAATINKASTIKE
(yhteen annokseen)
1 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajasinappia (mulla oli itse tehtyä, myös Dijon käy mainiosti)
1/2 rkl valkoista balsamicoa
1-2 tl juoksevaa hunajaa
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele friseesalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle. Tarjoa heti.
Viinilasillinen: Deep Roots Riesling Trocken
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.