Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

BROILERPIIRAKKA

uunipellillinen

 

pohja:

n. 5 dl sämpyläjauhoja

1 dl vehnäleseitä

1 tl suolaa

1 pss kuivahiivaa

2 dl lämmintä vettä

150 g voita sulatettuna 

1 kananmuna

 

Mittaa leseet ja 3 dl jauhoja kulhoon ja sekoita joukkoon kuivahiiva ja suola. Sekoita reilusti kädenlämpöinen vesi, voisula ja kananmuna joukkoon. Lisää loput jauhot desi kerrallaan. Taikina saa jäädä melko pehmeäksi. Anna kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia. Taputtele kohonnut taikina leivinpaperin päälle pellille ja esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa  noin 10 minuuttia.

 

täyte:

1 pkt (n. 350 g ) broilerin ohuita fileepihvejä

voita paistamiseen

chili-gourmetsuolaa

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

ripaus savustettua paprikajauhetta

200 g chili-tuorejuustoa

n. 300 g voimakasta juustoraastetta

1 pallo mozzarellaa 

1 prk pieniä ananaspaloja

1 pala (170 g) Aura-juustoa

1-2 punasipulia renkaina

 

Leikkaa broilerfileet suikaileiksi ja paista suikaleet voissa pannulla kypsiksi. Lisää mausteet sekaan paistamisen puolivälissä.

Levitä tuorejuusto esipaistetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele tuorejuuston päälle n. 2/3 justoraasteesta, kuutioitu mozzarella, kypsät broilerisuikaleet, ananaspalat, murenna päälle Aura-juusto ja ripottele päälle vielä loppu juustoraaste. Asettele lopuksi päälle punasipulirenkaat ja kypsennä piirakka 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2021.4.2015%2

Viinilasillinen: The Wanted Zin