PASHA-JÄLKIRUOKA
1/2 dl rusinoita
1/2 dl pehmeitä kuivattuja aprikooseja silputtuna
1/2 dl tummaa rommia
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
1 prk (250 g) pehmeää rahkaa
1/2 dl pistaasin sydämiä, rouhi veitsellä
1 rs sokeroituja appelsiinin kuoripaloja
2 rkl appelsiinimarmeladia
n. 2 rkl tomusokeria
koristeluun:
piistaasin sydämiä, rouhi veitsellä
Sekoita rusinat, paloitellut aprikoosit ja rommi pienessä kulhossa. Peitä kelmulla ja anna marinoitua vuorokausi huoneenlämmössä.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon muut ainekset. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.
Jaa seos 4 lasiin ja koristele rouhituilla pistaasinsydämillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.