Pasha%20003.jpg

PASHA-JÄLKIRUOKA

1/2 dl rusinoita

1/2 dl pehmeitä kuivattuja aprikooseja silputtuna

1/2 dl tummaa rommia

2 dl kuohukermaa vaahdotettuna

1 prk (250 g) pehmeää rahkaa

1/2 dl pistaasin sydämiä, rouhi veitsellä

1 rs sokeroituja appelsiinin kuoripaloja

2 rkl appelsiinimarmeladia

n. 2 rkl tomusokeria

 

koristeluun:

piistaasin sydämiä, rouhi veitsellä

 

Sekoita rusinat, paloitellut aprikoosit ja rommi pienessä kulhossa. Peitä kelmulla ja anna marinoitua vuorokausi huoneenlämmössä. 

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon muut ainekset. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.

Jaa seos 4 lasiin ja koristele rouhituilla pistaasinsydämillä.