LÄMMINSAVULOHIPASTA
1 makea sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
loraus oliiviöljyä
3/4 dl kuivaa valkoviiniä
1 dl kuohukermaa
3 rkl makeaa chilikastiketta
reilusti mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
200 g Viola Rapu-tuorejuustoa
tillisilppua
n. 300 g perattua lämminsavulohta
lisäksi:
250 g Tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
tarjoiluun:
vastaraastettua parmesan-juustoa
Laita pasta kiehuvaan veteen, valmista sillä välin kastike:
Kuullota sipulisilppuja öljyssä, kunnes ne pehmenevät. Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää loput ainekset, tuorejuustoa ja lämminsavulohta lukuunottamatta. Kun pasta on kypsää, siirrä kastike pois liedeltä ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja lämminsavulohi. Valuta pasta ja kääntele se varovasti kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti vastaraastetun parmesaanin kera.
Viinilasillinen: Triade della Campania
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.