Tämä herkullinen resepti löytyi Viinimaan sivuilta, alla oma versioni ohjeesta.
JÄTTIRAPUJA JA VANILJAVOIPASTAA
1 pkt (200 g) pakastettuja raakoja tiikerirapuja
250 g Tagliatelle-nauhapastaa
vaniljavoi:
125 g pehmeää voita
1 tl vaniljajauhetta
1 1/2 dl vastaraastettua parmesan-juustoa
1/2 dl persiljasilppua
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Sulata tiikeriravut yön yli jääkaapissa.
Valmista vaniljavoi: vaahdota pehmeä voi ja mausta se reilusti suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon persiljasilppu ja vaniljajauhe.
Ota 2 rkl vaniljavoita sivuun tiikerirapujen paistamista varten ja sekoita lopun voin joukkoon parmesanraaste.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan öljytilkalla ja runsaalla suolalla maustetussa vedessä.
Paista tiikeriravut pannulla vaniljavoissa sillä välin kun pasta kiehuu.
Valuta pasta, kaada se kulhoon maustetun voin joukkoon ja sekouta kunnes voi sulaa. Jaa pasta annoslautasille ja aseta jokaisen annoksen päälle muutama paistettu tiikerirapu. Tarjoile heti.
Viinilasillinen: Val d'Oca Millesimato Prosecco Extra Dry
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.