ILMAKUIVATTUUN KINKKUUN KÄÄRITTY PORSAAN SISÄFILEE
1 porsaan sisäfilee (n. 600 g)
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1 Makea Chili-Musta Pekka
1 pkt (90 g) ilmakuivattua kinkkua (prosciutto)
Leikkaa filee pitkittäin halki, muttei pohjaan saakka. Aseta leikattu filee leikkuulaudalle levyksi ja nuiji kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja murenna päälle chilijuusto. Kääri sitten levy tiiviiksi rullaksi ja pyöräytä pintaan vielä suolaa ja mustapippuria. Painele pintaan prosciuttosiivuja, jätä siivujen päät fileerullan alle, niin siivut pysyvät paremmin paikoillaan. Kypsennä leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteisessa uunissa noin 45-60.
UUNIKASVIKSET
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
chilillä maustettua oliiviöljyä
juoksevaa hunajaa
gourmet-suolaa
mustapippuria myllystä
Leikkaa kasvikset sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja laita uunivuokaan. Lisää mausteet ja kääntele ainekset sekaisin. Nosta vuoka uunipellille fileekäärön viereen ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia.
Viinilasillinen: Doppio Passo Primitivo
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.