Grillikausi avattiin viikonloppuna =)!
TEQUILAMARINOIDUT TIIKERIRAVUT
1 pkt (200 g) raakoja tiikerikatkarapuja (pakaste)
marinadi:
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl tequilaa
1/2 dl agavesiirappia
1 limen raastettu kuori ja mehu
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
1 iso valkosipulinkynsi silputtuna
1 punainen, mieto chili silputtuna (poista siemenet)
Sekoita marinadin ainekset ja kääntele sulaneet ravut joukkoon, niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Grillaa kypsiksi.
LIMEKASTIKE
2 dl kreikkalaista jogurttia
1 tl sitruunan makuista oliiviöljyä
1 limen raastettu kuori + mehu
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
mustapippuria myllystä
Sekoita ainekset, maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.
Tarjoile avokadon, Cantaloupe-melonin ja tortillasipsien kanssa.
Viinilasillinen: Spy Valley Riesling
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.