Grillikausi avattiin viikonloppuna =)!

Tiikeriravut%20001.jpg

Tiikeriravut%20003.jpg

TEQUILAMARINOIDUT TIIKERIRAVUT

 

1 pkt (200 g) raakoja tiikerikatkarapuja (pakaste)

 

marinadi:

1/2 dl oliiviöljyä

1/2 dl tequilaa

1/2 dl agavesiirappia

1 limen raastettu kuori ja mehu

1 tl suolaa

1 tl mustapippurirouhetta

1 iso valkosipulinkynsi silputtuna

1 punainen, mieto chili silputtuna (poista siemenet)

 

Sekoita marinadin ainekset ja kääntele sulaneet ravut joukkoon, niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Grillaa kypsiksi.

 

LIMEKASTIKE

2 dl kreikkalaista jogurttia

1 tl sitruunan makuista oliiviöljyä

1 limen raastettu kuori + mehu

1/2 tl suolaa

1 rkl sokeria

mustapippuria myllystä

 

Sekoita ainekset, maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia.

 

Tiikeriravut%20009.jpg

Tarjoile avokadon, Cantaloupe-melonin ja tortillasipsien kanssa. 

Viinilasillinen: Spy Valley Riesling