Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset ja anna makujen tasaantua jääkaapissa sen aikaa kun valmistat ruoan.
HELPPO JA NOPEA SAVUCHILIKASTIKE
1 prk (150 g) creme fraichea
1-2 tl Vampyree-tahnaa
Sekoita ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
TÄYTETYT LIHAPULLAT
4 kpl
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
loraus oliiviöljyä
400 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl korianterijauhetta
1 tl juustokuminaa
1/2 tl Poppamiehen savuchilijauhetta
täyte:
n. 70 g chiligoudaa
Kuullota sipulisilput öljyssä. Sekoita kaikki ainekset. Leikkaa chiligouda neljäksi samankokoiseksi palaksi. Jaa lihapullataikina neljään osaan. Laita jokaisen taikinapalan sisään juustopala ja pyöritä kostutetuin käsin tiiviiksi palleroksi. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.